Stiinta & Tehnologie

#bnr #1 #25 mil de euro #50 de masini de teren

BNR a pregatit 1,25 mil de euro pentru 50 de masini de teren

BNR are pregatiti, din surse proprii , 1,25 de milioane de euro (fara TVA) pentru achizitionarea in sistem leasing a 50 de masini de teren . Banca Nationala a Romaniei va organiza, in acest sens, o licitatie deschisa la data de 16 iunie.

Durata viitorului contract va fi de 48 de luni, incepand de la data atribuirii. Anuntul publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice solicita garantie de participare in valoare de 23.000 de euro si garantie de buna executie a contractului de 5% din valoarea lui, fara TVA, dupa cum informeaza realitatea.net.

Se pare ca BNR este foarte interesat pentru innoirea parcului auto de ultimul model DaciaSUV-ul Duster. Motivul – pretul foarte mic al acestuia. "BNR ia in calcul cea mai ieftina oferta", a declarat pentru incont.ro consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu.

Iar varianta luata in considerare este diesel-ul 4x4, pentru care Dacia a oferit un pret special. "Le-am facut o oferta foarte buna pentru versiunea de top Dacia Duster 4X4 diesel. Licitatia nu s-a incheiat, dar avem incredere ca oferta noastra este luata in discutie", a declarat Constantin Stroe, vicepresedinte Automobile Dacia.

Ramane sa vedem daca BNR va alege sa cheltuiasca cei peste 1 milion de euro pe marca autohtona.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea