Stiinta & Tehnologie

#productie de serie #efficientdynamics #vision #bmw

BMW Vision EfficientDynamics va fi produs in serie

Potrivit informatiilor furnizate de catre un oficial al companiei bavareze, aceasta intentioneaza, intr-adevar, sa produca o versiune de serie a conceptului Vision EfficientDynamics.

BMW
se gandeste la o cadenta anuala de circa 5.000-10.000 de unitati, dar si la schimbarea numelui masinii.

Acesta este deocamdata necunoscut, insa, dupa toate probabilitatile, coupe-ul va pastra grupul motopropulsor revolutionar si o mare parte din tehnologia de ultima ora inglobate de concept. In caz ca ati uitat, vorbim despre o propulsie hibrida de tip plug-in, in care doua agregate electrice – alimentate de la o baterie litiu-polimer – fac echipa cu un propulsor turbodiesel in trei cilindri, folosit la incarcarea acumulatorilor.

Cei 356 CP si 800 Nm sunt suficienti pentru a-i imprima lui Vision efficientdynamics o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4,8 secunde insa, dupa spusele aceluiasi oficial, masina de serie ar putea fi inca si mai rapida.

Ramane de vazut cum va arata si mai ales cat va costa ea, insa aceastea (si restul amanuntelor) nu vor fi dezvaluite mai devreme de 2012.

Cititi mai multe pe Auto.ro    
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea