Stiinta & Tehnologie

#tractiune fata #masina #bmw

BMW, pregatit pentru modele cu tractiune fata

Producatorul auto BMW este suficient de puternic pentru a debuta pe “piata” masinilor cu tractiune fata , potrivit presedintelui Consiliului de Conducere,Norbert Reithofer.

Intr-un interviu acordat publicatiei engleze Autocar , Reithofer a subliniat, de asemenea, strategia pe termen mediu a companiei si a clarificat surprinderea lui cu privire la proprietarii de Seria 1.

Posesorii variantei hatchback cu trei sau cinci usi a modelului Seria 1 au declarat, in proportie de 80%, ca masina lor are tractiune fata.

"Este adevarat ca aproximativ 80% din proprietarii de Serie 1, pe care i-am intervievat, confunda tractiunea fata cu cea posterioara sau nu cunosc acest aspect"
, a declarat oficialul.

"Acest studiu ne-a ajutat sa ne intarim convingerea ca putem construi automobile BMW cu tractiune fata, pe un segment de piata nou. Cu toate acestea, urmatoarea Seria 1, care va fi lansata in aproximativ 18 luni,  va avea tractiune spate, la fel ca urmatoarele variante "
, a adaugat Reithofer pentru Autocar.

Presedintele BMW s-a aratat entuziast si de viitorul brandului MINI, care este "pregatit sa ajunga la maturitate".

"Cred ca este timpul sa extindem gama Mini in urmatorii cinci ani. Am vazut viitoarele concepte MINI si va pot spune ca sunt fantastice", a incheiat presedintele.

Cu toate acestea, Reithofer a confirmat ca desi noua platforma cu tractiune fata va fi folosita pentru construirea unor modele de dimensiuni, care variaza intre 3.8-4.3 metri, modelele MINI nu vor depasi 4 metri.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea