Stiinta & Tehnologie

#bmw m5 hurricane #cel mai rapid #sedan

BMW M5 Hurricane RS, cel mai rapid sedan din lume

G-Power se poate lauda cu cel mai rapid sedan din lume. M5 Hurricane RS a reusit sa detroneze Brabus CLS Rocket, cu o viteza maxima de 367.4 km/h.

Atunci cand a lansat M5, BMW nu s-a gandit probabil ca versiunea de performanta se va bate de la egal la egal cu Mercedes CLS pentru titulatura de "cel mai rapid sedan din lume".

Bineinteles, nu vorbim despre versiunile de serie ale modelelor germane, ci de reinterpretarile lor, gandite de casele de tuning Brabus si G-Power. Botezata Mercedes CLS Rocket, creatia celor de la Brabus detinea pana in luna noiembrie tilul suprem, insa cei de la G-Power au tinut cu tot dinadinsul sa depaseasca performanta rivalilor germani.

Dupa o incercare esuata la inceputul lui 2008, cand exemplarul lor M5 Hurricane a atins "doar" 360 de km/h, specialistii G-Power au gasit reteta perfecta, care a propulsat sedanul bavarez pana la 367.4 km/h in testele desfasurate luna trecuta. 

Cititi continuarea pe Ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea