Stiinta & Tehnologie

#casa alba #contract #concurenta #blackberry

BlackBerry este pe cale sa piarda cel mai mare contract al sau

Desi Casa Alba a fost fidela utilizatoare a telefoanelor produse de BlackBerry de mai bine de 10 ani, acum risca sa fie inlocuit de Samsung sau LG.

Specialistii IT ai Casei Albe deja testeaza noile modele de telefoane de la concurenta BlackBerry, insa inlocuirea acestora s-ar intampla abia peste cateva luni.

In timp ce nici Samsung, nici LG nu au recunoscut negocierile cu reprezentantii Casei Albe, purtatorii de cuvant ai BlackBerry nu se lasa intimidati de aceste zvonuri.

"De mai bine de un deceniu, BlackBerry asigura securitatea comunicatiilor mobile ale guvernului SUA si numai BlackBerry este proiectat pentru a intruni standardele ridicate de securitate ale SUA si tarilor aliate", a declarat un reprezentant al BlackBerry.

Compania este in continua scadere in ultimii ani, insa directorul sau general, John Chen, si-a exprimat intentia de a recastiga clientii guvernamentali.

Sursa foto: thenextweb.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea