Stiinta & Tehnologie

#blackberry #essex 9650 #tour 2 #rim

BlackBerry Essex 9650 s-a putea lansa in reteaua Verizon

Unul dintre cele mai noi telefoane mobile a celor de la Research in Motion , modelul BlackBerry Essex 9650 a reaparut pe internet.

Mai mult, noile imagini cu terminalul indica faptul ca modelul s-ar putea lansa in reteaua operatorului american de telefonie mobila Verizon.

Specificatii tehnice

Primele informatii depre modelul Essex au aparut in luna septemberie 2009. Telefonul mobil BlackBerry Essex 9650 este de fapt BlackBerry Tour 2 , fiind urmasul primei variante Tour.

Noul model este compatibil cu retelele CDMA si dispune de conectivitate 3G si Wi-Fi. Printre specificatiile tehnice ale telefonului mobil se numara si un trackpad optic si posibil ecran sensibil la atingere. Candybar-ul cu tastatura fizica QWERTY completa va fi dotat si cu o camera foto , dar din pacate nu se stie cati megapixeli va avea senzorul. Detalii putine

BlackBerry Essex a aparut pe internet impreuna cu alte doua modele ale producatorului Research in Motion, BlackBerry Striker (9100) si BlackBerry Curve 8530 (Curve 2).

Este posibil ca BlackBerry Essex 9650 sa se lanseze si in reteaua operatorului Sprint, desi acest lucru nu a fost confirmat. Modelul este un rival al terminalelor Palm Pre Plus, Motorola Devour si LG VS750.
  •   2009-12-21
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.