Stiinta & Tehnologie

#blackberry curve 8520 #vodafone #t-mobile #qwerty #trackpad #rim

BlackBerry Curve 8520 a fost anuntat oficial

Cel mai recent terminal de la Research in Motion a fost in sfarsit anuntat oficial. Mai mult, modelul va fi compatibil cu aplicatiile sistemelor Mac.

Pana acum, modelul a aparut pe Internet in imagini-spion, iar initial acesta se va lansa in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

Specificatii tehnice

Noul smartphone de la RIM masoara 109 x 60 x 13,9 mm si cantareste 106 g, are un ecran de 2,64 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si afiseaza pana la 65.000 de culori. blackberry curve 8520 este primul dispozitiv RIM compatibil cu aplicatiile Mac, iar telefonul va putea fi sincronizat si cu iTunes.

Memoria interna a modelului este de 256 MB, dar spatiul de stocare poate fi marit pana la 16 GB prin intermediul unui card microSD. Telefonul dispune de o conectivitate buna, chiar daca nu are 3G.

BlackBerry Curve 8520 poate face navigari pe internet la viteze GPRS, EDGE, are suport Wi-Fi, Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB/microUSB 2.0. In loc de bila de navigare (trackball) acest model dispune de " trackpad ", dar isi pastreaza tastatura completa QWERTY.

Alte detalii


Camera foto din dotarea noului model este modesta de doar 2 PM, fara flash sau autofocus. Terminalul ruleaza sistemul de operare proprietar BlackBerry si suporta mesaje SMS, MMS, e-mail si mesage instantanee .

Telefonul mai are player muzical si video care suporta formate DivX/XviD. BlackBerry Curve 8520 va fi disponibil in Marea Britanie prin operatorul Vodafone, iar in Statele Unite ale Americi prin T-Mobile. Nu se stie daca modelul se va lansa si in alte tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea