Stiinta & Tehnologie

BlackBerry Bold se lanseaza in Romania si prin Orange

Orange Romania a anuntat lansarea dispozitivului BlackBerry BOLD si prin retelele de magazine proprii.

In urma cu cateva zile, BlackBerry Bold era anuntat ca va ajunge in Romania prin operatorul de telefonie mobila Vodafone. Totodata, BlackBerry Bold era lansat impreuna cu un alt terminal, Samsung i900 Omnia.

Speficicatii tehnice

Terminalul BlackBerry Bold masoara 4,5 x 2,6 x 0,5 inch si cantareste 133 de grame. Functioneaza in retea quad-band (GSM 850/900/1800/1900) si are suport de conectivitate HSDPA. Nu ii lipsesc nici Wi-Fi-ul, Bluetooth-ul 2.0 cu A2DP si GPS-ul incorporat.

Terminalul are procesor Intel PXA270 de 624 MHz, memorie flash de 128 MB si memorie interna de 1 GB, plus suplimentul dat de card microSD si SDHC pentru upgrade de pana la 16 GB. Bold suporta SMS sie-mail-uri si poate vizualiza, scrie si edita documente cu suita Go si Dataviz Documents.

Povestea nu se termina aici

Bold are standard completa QWERTY, camera foto de doar 2 megapixeli si player care suporta formate audio si video MP3, WMA, AAC, DivX4 si WMV3.

"Cumparatorii din intreaga lume reactioneaza foarte pozitiv la BlackBerry Bold si suntem incantati sa lucram cu Orange pentru a livra acest smartphone clientilor din Romania", a declarat Mark Guibert, vice presedinte Corporate Marketing al companiei Research in Motion.

BlackBerry Bold poate fi cumparat din magazinele Orange cu un pret care viariaza intre 1.200 si 1.600 RON, acest lucru depinzand de abonamentul pe care utilizatorul il face la achizitionarea telefonului.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea