Stiinta & Tehnologie

#blackberry bold 9700 #onyx #colorware

BlackBerry Bold 9700 imbraca haina ColorWare

Unul din cele mai recente telefoane mobile anuntate de Research in Motion , modelul 9700, va imbraca "hainele colorate" a celor de la .

Smartphone-ul a fost pentru prima data vazut online in primavara lui 2009 cand purta numele de cod .

Specificatii tehnice

Chiar daca in Statele Unite ale Americii si unele tari din Europa telefonul poate fi achizitionat in variantele ColorWare , specificatiile tehnice ale terminalului raman neschimbate. Astfel este un model tri-band pentru retelele UMTS/HSDPA si quad -band pentru cele GSM, GPRS si EDGE.

Acesta are o memorie flash de 256 MB si vine la pachet cu un card microSD de 2 GB. Telefonul dispune de un ecran 2,44 inch cu rezolutia HVGA+ de 480 x 360 px. BlackBerry 9700 sau Onyx dispune de trackball, QWERTY fizica completa, slot pentru mufa standard de 3,5 mm si vine dotat cu un procesor de 624 MHz.

Terminalul masoara 109 x 60 x 14,1 mm si cantareste 122 de grame si dispune de conectivitate Wi-Fi, receptor GPS si Bluetooth. Camera foto din dotare este destul de modesta, de doar 3,2 MP, dar are autofocus, flash, zoom variabil si posibilitatea de a face capturi video. Indiferent de reteau operatorului in care se vor lansa, terminalele vor avea acces la BlackBerry App World.

Alte detalii

BlackBerry Bold 9700
s-a lansat mai intai in Statele Unite ale Americii prin operatorii de telefonie mobile AT&T si T-Mobile, iar doritorii vor putea sa il achizitioneze din luna noiembrie 2009 la pretul de 199,99 USD la abonament.

Totodata, modelul s-a lansat si pe piata din Europa, initial BlackBerry Bold 9700 fiind reperat pe site-ul oficial al operatorului T-Mobile din Germania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea