Stiinta & Tehnologie

Biblioteca pe telefonul mobil

Oran
ge si editura Humanitas Multimedia ofera clientilor sai posibilitatea sa asculte direct pe telefonul mobil o colectie de carti in format audio, conform unui comunicat al celor doua companii.

In portalul Orange World , clientii pot asculta pe telefonul mobil cele mai recente audiobookuri din colectia Humanitas Multimedia: “Accidentul” de Mihail Sebastian, „Chira Chiralina” de Panait Istrati, „Despre bucurie” cu Andrei Plesu si „Despre minciuna” cu Gabriel Liiceanu , 5 povesti pentru copii si interpretarea metaforica a artei culinare a lui Pastorel Teodoreanu.

De asemenea, prin intermediul serviciului Info 311, clientii Orange pot asculta texte scrise si interpretate de Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici si Radu Paraschivescu sau scrieri de Mihail Sebastian, Ion Luca Caragiale si Panait Istrati in lectura unor mari actori romani.

“De ce cred in Audiobook , in cartea vorbita? De ce ea are uneori o valoare mai mare decat cartea pe care o citim seara in pat? Pentru ca textul capata prin lectura viata unei voci. Cei care citesc cu glas tare povesti o fac pentru ca ii iubesc pe copii si pentru ca iubesc deopotriva povestea pe care o citesc. Dar nu numai copiii pot sa asculte povesti.

Toata cultura nu este in fond decat o poveste pentru oameni mari”, a declarat Gabriel Liiceanu, scriitor si filozof. Clientii pot asculta audiobookurile in Orange World, platind doar traficul wap in functie de pachetul de date activat. Accesul la Info 311 costa 0,50 dolari fara TVA, iar tariful este 0,15 dolari fara TVA pe minut.
  •   2006-11-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii