Stiinta & Tehnologie

#benzina #petrom

Benzina coboara sub pragul de 3 lei/litrul

Petr
om ieftineste azi carburantii ajungand la un nivel record pentru ultimii trei ani : pretul carburantilor va fi redus cu noua bani pe litru, potrivit unui comunicat al companiei. Astfel, pretul unui litru de benzina Premium fara plumb 95, cel mai ieftin sortiment din oferta Petrom, va cobori sub nivelul de trei lei, pentru prima data in ultimii trei ani si jumatate.

Astfel, benzina Premium fara plumb 95 va costa 2,95 lei pe litru. Preturile la benzine merg pana la 3,68 lei, in cazul tipului OMV Carrera 100. Cea mai ieftina motorina va costa 3,38 lei pe litru, iar cea mai scumpa 3,79 lei. Conform strategiei de preturi a Petrom, in cele circa 450 de statii ale companei tarifele pot varia cu pana la 5% în plus sau in minus.

Scaderea preţurilor la carburanti este cauzata de criza internationala - titeiul a ajuns sa se comercializeze la niveluri mai mici de 50 de dolari barilul, nivel de trei ori mai mic fata de cel inregistrat in luna iulie.
  •   2008-12-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina Andreea Dumitras: Nepotismul in Resurse Umane

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii