Stiinta & Tehnologie

#bejeweled twist #popcap #joc #telefon mobil

Bejeweled Twist e posibil sa devina joc pentru mobile

PopCap Games, companie producatoare de jocuri casual, si-a anuntat intentia de a realiza o versiunea pentru telefoanele mobile a jocului Bejeweled Twist .

Se preconizeaza ca noul joc va fi dinsponibil in America de Nord si Europa la mijlocul anului 2009.

Versiune originala pentru PC

Bejeweled Twist este o noua continuare a francizei Bejeweled  care a fost una din cele mai de succes serii casual lansate de PopCap. Versiunea pentru PC-uri, Bejeweled Twist, s-a lansat in urma cu sase saptamani si a avut un adevarat succes la public.

"Gamerii au astepta foarte mult lansarea lui Bejeweled Twist versiunea pentru computerele personale si ne bucuram ca am avut ocazia sa realizam un joc care s-a ridicat la asteptatile fanilor. Din aceste motive dorim sa oferim si pietei de mobile o versiunea buna in care utilizatorul sa se poata bucura de aceleasi provocari si bonus-uri", a declarat Andrew Stein, directorul diviziei de mobile business de la PopCap.

Aventuri noi

Bejeweled Twist vine cu un nou stile si mod de joc. Mai mult, incheie captitolul in care utilizatorul trebuia sa asocieze o bijuterie de o culoare altor doua pentru a crea punctaj.

Acum, in loc sa sa mute o singura piatra pretioasa, jucatorul va trebui acum sa roteasca un intreg segment de 2 x 2 patratele in care se afla bijuterii colorate. Acest segment trebui aliniat cu altele pentru a forma coloane de aceeasi culoare care apoi sunt eliminate din ecranul de joc.

"Bejeweled Twist este un joc aparte in categoria casual, dar ramane accesibil atat incepatorilor, cat si celor experimentati. Versiunea pentru mobile va fi plina de actiune si reguli de strategie", a mai spus Andrew Stein.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea