Stiinta & Tehnologie

AVIA Motors vinde 10% din automobilele Skoda in Romania

Avia Motors - dealer Skoda in Bucuresti a vandut in primul semestru din 2008 peste 1200 autoturisme. Cifra reprezinta o cota de piata de 10 % din vanzarile pentru marca Skoda in Romania si aproximativ 28 % in Bucuresti.

Cresterea vanzarilor in primul semestru din 2008, fata de aceeasi perioada din 2007 este de 10 %, generand o tendinta ascendenta a rezultatelor Avia Motors. Cel mai bine vandut model Skoda a fost Octavia, cu 395 unitati. Pe locul al doilea se claseaza modelul Octavia Tour cu 257 unitati, urmat de modelul de clasa mica – Fabia - cu 124 unitati.

Dealerul auto a incheiat 2007 cu o cifra de afaceri mai mare cu 3 % fata de anul 2006. „Cifra de afaceri va creste in continuare si estimam ca pana la sfarsitul anului vor fi vandute 2400 unitati. Aceste previziuni se bazeaza si pe modelele comercializate prin Programul Rabla - Fabia si Octavia Tour si pe preconizata lansare pe piata romaneasca a noului Skoda Superb ”, spun reprezentantii companiei. Abordarea unei strategii  orientata catre serviciile post-vanzare, cum ar fi  comercializare de accesorii auto,  vanzari Autovehicule Ocazie, precum si intentiile de extindere a capacitatii de service vor conduce la majorarea afacerii Avia Motors.

Avia Motors este dealerul auto cu cea mai indelungata experienta pe marca Skoda - 12 ani. In acest timp s-a dezvoltat constant ajungand in prezenta sa aiba o echipa de 200 de profesionisti si un pachet de servicii care cuprinde: Vanzari, Finantare, Service, Auto Ocazie. Pe langa un portofoliu de clienti fideli, Avia Motors a primit si Trofeul „Dealerului anului” in  2004/2006 si a fost primul dealer Skoda care a obtinut Certificatul ISO 9001 : 2000 .

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la  Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea