Stiinta & Tehnologie

#ploiesti #bucuresti #autostrada

Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de la proiect la realitate

Incepand din anul 2007 asteptam sa se finalizeze ploiesti . In luna mai anul trecut eram anuntati ca tronsonul de autostrada ploiesti va fi deshis circulatiei in iulie 2010 si va face legaturile intre centurile Bucuresti si ploiesti .

Acum, insa, ni se spune ca exista speranta ca lucrarile sa fie finalizate pana la sfarsitul acestui an, fiind realizate deja in proportie de 50%.

Autostrada Bucuresti-Ploiesti este formata din doua segmente: Bucuresti- Moara Vlasiei (19,5 km) si Moara Vlasiei-Ploiesti (42,5 km) si necesita o investitie de 420 milioane de euro pentru executie. Desi, initial trebuia sa ajunga in Bucuresti, se pare ca nu vom mai avea parte de primii 7,5 km dinspre Bucuresti.

Dupa cum vedem, desi este vorba practic de circa 56 km de autostrada, se pare ca nici in 3 ani nu suntem siguri ca aceasta va deveni reala si va depasi stadiul de proiect. Autostrada Bucuresti -Ploiesti va fi integrata segmentului Bucuresti-Brasov si ar trebui sa preia volumul de trafic de pe DN1.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

  •   2010-04-01
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.