Stiinta & Tehnologie

#audi #bmw #razboi #bentley #subaru #skoka #lexus #panou publicitar

Audi vs. BMW: batalia reclamelor

Pe oricare piata si indiferent de industrie exista concurenta. In industia telefoniei mobile rivalii principali sunt Nokia si Sony Ericsson, in IT avem gigantii Apple si Microsoft, iar enumerarile pot continua.

Concurenta duce de multe ori la provocari pe care producatorii si le lanseaza reciproc prin intermediul mesajelor publicitare.

In industria auto , cea mai recenta "discutie" de acest tip a fost cea dintre Audi si BMW, care au inceput un razboi publicitar, iar pe parcurs si alti producatori au intrat in aceeasi hora alti producatori intre care Lexus, Bentley sau chiar Subaru.

Panoul Audi a inceput razboiul cu mesajul "E timpul sa iti verifici emeblema de lux. S-ar putea sa fi expirat"

Replica Audi: "BMW, e mutarea ta"

BMW cu mesajul "Sah mat"

De pe o pista de curse Audi trimite mesajul: "Sahul nu a fost niciodata pentru noi"

In anul 2006, Audi si BMW se aflau in acelasi razboi cu panouri publicitare in care se provocau reciproc. In trecut cei doi producatori se mandreau fiecare cu premiile castigate.

Mesajul BMW: " Felicitari Audi pentru castigarea titlului " Masina anului 2006 in Africa de Sud. Semnat: Castigatorul premiului "Masina anului in lume in 2006".

Audi raspunde cu: "Felicitari BMW pentru castigarea premiului Masina anului in 2006 pe plan mondial. Semnat: Castigatorul a 6 curse consecutive Le Mans 24 Hour".

In joc intra si Subaru cu mesajul: "Bine lucrat Audi si BMW pentru castigarea unor concursuri de frumusete. Semnat: Castigatorul premiului pentru cel mai bun motor in 2006".

Lexus transmite si el un mesaj: "Adevaratele masini de lux nu au piese compatibile cu Skoda".

Iar ultimul "cuvant" este spus de Bentley...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea