Stiinta & Tehnologie

#elementele optionale #download #masini #audi

Audi vrea sa ofere masini pe care iti downloadezi elementele optionale dorite

Cum ar fi ca, atunci cand ai nevoie de incalzire in scaune pe o masina care nu are aceasta optiune, sa iti instalezi pachetul contra cost prin sistemul multimedia? Audi spune ca se poate.

Audi vrea sa revolutioneze modul in care clientii vor avea la dispozitie anumite optiuni suplimentare pe masina pe care acestia si-o achizitioneaza. Concret, pentru a scadea la maximum timpii de livrare a modelelor sale, Audi va preinstala fizic toate sistemele si dotarile de care ar putea dispune un anumit model, urmand ca fiecare client sa-si poata activa ulterior contra cost oricate optiuni doreste.

Informatia a fost publicata de revista Car in urma unui interviu acordat de Peter Schwarzenbauer, directorul de vanzari al marcii. "Clientii vor putea sa-si downloadeze, prin conexiunile fara fir care vor fi disponibile pe modelele noastre, aplicatii. Acestea vor avea acelasi rol pe care il au aplicatiile unui computer, urmand ca respectivul client sa poata imbunatati, de exemplu, caracteristicile sistemului audio al masinii sale", sustine oficialul germanilor.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea