Stiinta & Tehnologie

#masini electrice #e-tron #audi

Audi va folosi numele e-Tron pentru toate masinile electrice

Audi intentioneaza sa utilizeze denumirea de e-Tron pentru toate vehiculele sale electrice. Masinile vor purta logo-ul e- Tron in partea din spate, similar modului in care modelele acum poarta denumirea "quattro".

Constructorul german de automobile Audi planuieste sa produca initial 100 de unitati electrice e-Tron, la fabrica din Ingolstadt, Germania, incepand cu 2012. Conceptul a fost prezentat oficial la Salonul Auto Frankfurt 2009.

O extindere a volumului mic de productie este planificata insa nici o decizie cu privire locul unde va fi productia nu a fost inca luata.

"Nu trebuie neaparat sa fie construite in Ingolstadt", a declarat presedintele Audi, Rupert Stadler.

Stadler considera ca Audi este "pe drumul cel bun", in realizarea obiectivelor. El vrea sa vanda 1.5 milioane de vehicule pana in 2015 si astfel, sa devina cel mai de succes constructor premium din lume.

In acest an, Audi lanseaza noi modele, cum ar fi A1, A7 si noul A8 si intentioneaza sa vanda mai mult de un milion de vehicule.

Strategia corporativa pentru urmatorii 10 ani a lui Audi prevede ca producatorul trebuie sa se pozitioneze cat mai eficient pentru a raspunde cerintelor clientului.

Lansarea lui e-Tron face parte din planul companiei de a satisface o cerere tot mai mare de autoturisme cu zero emisii .

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea