Stiinta & Tehnologie

#imagini oficiale #facelift #audi tt

Audi TT Facelift, imagini oficiale

Audi TT a beneficiat de un restyling, la mijlocul carierei sale, care a afectat atat variantele coupe si roadster, precum si sportivele TTS si TT-RS.

Noul TT va fi prezentat oficial la Salonul de la Leipzig, care isi va deschide portile in cateva zile. Pana atunci, va prezentam primele imagini oficiale cu emblematicul model al Casei din Ingolstadt. Masina se remarca prin prezenta prizelor de aer, luminilor de ceata cu inele cromate, tevilor de evacuare mai mari si, in special, prin blocurile optice cu tehnologie LED.

Noua generatie Audi TT a crescut si in dimensiune, masurand acum 4,19 m lungime, 1,84 m latime si 1,35 m inaltime. La interior se remarca insistenta cu care s-a facut apel la suprafetele de aluminiu. Tot pentru habitaclu, clientii pot alege dintr-o paleta de trei culori, iar caroseria va veni, la alegere, cu o gama de noua nuante.

In ceea ce priveste gama de motorizari, au fost confirmate urmatoarele: 1,8 TFSI , cu o putere de 160 cai si un TDI de 2,0 litri, care dezvolta 170 CP. Propulsorul TFSI de 2,0 litri si 200 CP a fost inlocuit cu unul cu aceeasi cilindree, care ofera in plus 11 CP. Acesta inregistreaza un consum de numai 6,6 litri la 100 km, in timp ce nivelul de emisii CO2 este de 154 g-km.

Audi TT
echipat cu noul motor TFSI de 2,0 litri si 211 CP este disponibil si cu transmisia S-Tronic cu sase trepte, la care se poate adauga si tractiune integrala. Varfurile de gama raman totusi TTS, pus in miscare de un TFSI de 2,0 litri, care produce 272 CP, si TT-RS cu TFSI-ul de 2,5 litri, cu o putere de 340 cai.


Cititi mai multe pe Auto.ro 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea