Stiinta & Tehnologie

#audi #verde #eco #motorizare

Audi: “Noi nu suntem o marca verde”

Audi nu va incerca sa se pozitioneze pe piata drept o marca “verde”, asa cum fac cei de la BMW, declara seful companiei Rupert Stadler.

Stadler a declarat ca, ataata timp cat Audi va construi masini cat mai eficiente posibil, nu va incerca sa se vanda drept o marca verde.

"O sa ramanem filedi sloganului nostru Advancement through Technology (Avanseaza prin tehnologie)”, spune Stadler. "Credem in acest slogan si suntem un brand dinamic, sportiv, dar nu neaparat verde."

"Vrem sa scoatem din greutate si sa inovam tehnologiile diesel si FSI. Inca mai putem imbunatati consumul de carburant. O sa indeplinim cerintele, dar nu vom pozitiona Audi ca find o marca verde.

Stadler a mai declarat ca Audi nu va scoate niciodata o masina electrica la vanzare pana cand nu se va asigura ca aceasta va oferi performantele pe care un comparator de Audi le doreste.

"Mai intai trebuie sa optimizam performantele masinilor electrice, dupa care sa ne gandim la productie. O performanta buna, indiferent de motorizare, este ceea ce ne dorim fiecare, asa ca acest aspect este foarte important.

"Puterea electrica ii va oferi lui Quattro mai multe posibilitati, cum ar fi alimentarea osiei din spate asa cum este prezentat conceptul A1, sau tractiune integrala precum modelul E-tron . De fapt, noi vrem sa producem modelul E- tron in cantitati mici de la sfarsitul lui 2012."

  •   2009-12-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

R.B.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Cum sa-l inveti pe copilul tau valoarea banilor

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii