Stiinta & Tehnologie

#audi #modele #s7 sportback #audi a6 #audi r8

Audi mai vrea 40 de modele in gama pana in 2015

Noul Audi A7 Sportback < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/si" title="si">si -a facut debutul public luni, dar se pare ca acesta este doar inceputul pentru constructorul german care se pregateste sa adauge peste 40 de modele in gama sa pana in 2015.

In primul rand vom avea noul S7 Sportback , confirmat oficial de catre directorul tehnic Audi, Michael Dick, dar vom vedea, de asemenea, si noul crossover Q3 , precum si urmatoarea generatie A6, ambele debutand in 2011.

Pe langa aceste modele, Audi +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- va construi si noul sportiv R4 electric. Potrivit sefului Audi, Rupert Stadler, aceasta crestere a numarului de modele ar ajuta constructorul german sa atinga recordul de vanzari. "Avem produse noi, masini restilizate si altele care vor urma. Economia mondiala se afla intr-un moment important, iar noi avem produsele potrivite. Da, exista tari cu datorii care nu sunt inca rezolvate, dar orice cadere nu va fi la fel de abrupta ca cea prin care am trecut deja. Sunt optimist ", a declarat Rupert Stadler.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea