Stiinta & Tehnologie

#kit a5 #hofele #audi r8

Audi A5 Hofele, solutia ieftina pentru cei care isi doresc un R8

Casa de tuning Hofele a pregatit un bodykit special pentru A5 si S5. Pachetul imita aspectul sportiv al supercarului R8, insa nu include modificari mecanice.

Casa de tuning Hofele le rezolva problema celor care isi doresc o masina care sa arate ca un Audi R8, dar nu isi pot permite decat un A5. Nemtii s-au gandit ca actualul coupe din Ingolstadt poate semana aproape leit cu fratele sau mai exclusivist daca apeleaza la un bodykit bine pus la punct, unde atentia pentru detalii este pastrata.

Pachetul pregatit de Hofele pentru A5 vine cu aceleasi accesorii de care R8 beneficiaza in dotarea standard. Vorbim despre o priza de aer laterala din fibra de carbon, de ornamente posterioare, de un deflector care gazduieste patru evacuari cromate si de praguri laterale discrete. Garda la sol a fost redusa, iar jantele de serie au fost schimbate cu unele din aluminiu cu design special.

Pachetul de modificari se opreste doar la nivelul estetic, Hofele preferand sa nu se atinga de gama de motorizari a modelului din Ingolstadt. Kitul care copiaza R8 este disponibil pe variantele coupe si cabrio ale modelelor A5 si S5.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea