Stiinta & Tehnologie

#demonstratie #rasturnat #audi a1

Audi A1 s-a rasturnat in cadrul unei demonstratii

Audi face apel la toate fortele pentru a-si promova noul A1, printre instrumentele de promovare facand parte chiar si un scurtmetraj al carui protagonist este nimeni-altul decat Justin Timberlake.

Din aceasta hora de branding a facut parte si o scurta demonstratie care, din pacate, s-a sfarsit nu tocmai bine. Astfel, in Parc du Cinquantenaire in Bruxelles Audi a vrut sa demonstreze abilitatile noului model, insa spectatorii au luat parte la un mic incident. Masina cu pricina s-a rasturnat , insa, din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Evenimentul s-a produs in urma unei mici demonstratii prin care Audi A1 trebuia sa-si arate calitatile similare skateboardului si cat de funny este condusul. Toate bune si frumoase pana cand unul dintre soferi a fost putin luat de val si a rasturnat vehiculul.

Masina nu a fost avariata foarte grav. Soferul si pasagerul din dreapta au iesit imediat dupa ce masina a fost repusa pe roti. Conform publicatiei belgiene Het Nieuwsblad, oficialii Audi au insistat ca fotografii sa nu imortalizeze masina rasturnata, insa cateva imagini au ajuns pe internet.

Cititi mai multe pe Auto.ro    
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea