Stiinta & Tehnologie

#siguranta #masini #Audi Q 8 #concurent Range Rover Sport #confort pasageri

Audi a confirmat lansarea modelului Q8

Compania Audi a confirmat zilele acestea lansarea pe piata a unui nou model, Q8, care se anunta a fi mult mai dinamic decat actualul model Q7 si un concurent direct pentru Range Rover Sport.

Wolfgang Durheimer, unul dintre reprezentantii companiei Aud,  a anuntat ca lucreaza deja la un nou model, tip SUV de top, care va purta numele Q8. Acesta va fi construit pentru a concura cu recentului model Range Rover Sport. Noul Audi Q8 va avea un aspect coupe si va fi o versiune SUV a limuzinei A8. Q8 va fi construit pe platforma MBL, care se va regasi si la baza altor modele, precum Audi Q7, Volkswagen Touareg si Porsche Cayenne.

Reprezentantii Audi au declarat intr-un interviu recent ca, prin lansarea acestui model, doresc sa sporeasca performantele si confortul pasagerilor, dar si sa atraga cat mai multi clienti spre acest tip de masina.

"Putem sa facem ceva mai mare decat Q7 si putem vedea cu totii ca acest segment este in continua crestere", a declarat Wolfgang Durheimer.

Sursa foto: autostrada.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea