Stiinta & Tehnologie

Au rasarit primele poze cu iPhone 2

Se pare ca povestea iPhone-ului nu se sfarseste niciodata. Modelul initial nu a fost inca lansat peste tot in lume, dar altele mai noi vor sa isi faca loc pe piata.

Lasand la o parte editiile speciale ale acestui dispozitiv, ca iPhone-ul de aur sau carbon si aur, roz sau cine mai stie ce alte inventii si toate softurile care se scriu zilnic pentru el, mai exista o noua versiune de iPhone si anume iPhone 2.

iPhone v 2.0

Zvonurile despre acest telefon exista de ceva vreme si fiecare si-a dat cat se poate de mult cu parerea pe aceasta tema, dar se pare ca primele poze ale noului dispozitiv tocmai au aparut.

Dar si asa, pozele nu pot spune multe, mai ales ca s-ar putea ca ce vedem sa fie inca o copie "ieftina" chinezeasca a telefonului de la Apple. Se stie foarte bine ca odata cu lansarea iPhone-ului, China a inceput un adevarat "razboi al clonelor".

iPhone cu 3G si GPS

Primul lucru pe care zvonurile le-au spus despre noul iPhone a fost ca va avea conectivitate 3G . Mai mult decat atat, se aude ca noul iPhone ar putea avea si receptor GPS si se va lansa in aceasta vara. Treaba nu se termina aici, iar cele mai recente zvonuri spun ca vor exista trei versiuni noi de iPhone si ca toate se vor lansa in luna iunie.

Singura problema este ca Apple nu a facut nici un fel de anunt oficial sau neoficial referitor la aceasta "problema" care pare sa macine mintile noastre si din cum stau lucrurile nu pare sa faca vreun pas in aceasta privinta.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea