Stiinta & Tehnologie

#microsoft #windows phone 7 #smartphone

Au fost anuntatati producatorii care vor integra Windows Phone 7

Din luna februarie 2010, cand Microsoft a anuntat oficial existenta OS-ului Windows Phone 7 pe internet, s-au perindat o serie de telefoane mobile capabile sa ruleze noul sistem de operare al companiei americane.

Acum, cei de la Microsoft anunta oficial producatorii de telefoane mobile care vor integra in terminalele lor noul Windows Phone 7. Acestia sunt taiwanezii de la HTC, coreenii de la Samsung si LG, plus chinezii de la Dell si Asus.

Anuntul vine direct de la Greg Sullivan, Senior Product Manager in cadrul Microsoft care intr-un interviu a declarat ca HTC, Samsung, LG, Dell si Asus vor lansa telefoane mobile care vor rula noul sistem de operare al Microsoft.

Totodata, Greg Sullivan a mai spus ca printre terminalele cu noul OS se vor numara LG Panther , Dell Lightning, HTC Mondrian si HTC Mozart. Acesta a mai mentionat si modelul LG Pacific, dar acest telefon ar putea sa fie de fapt o alta versiunea de LG Panther destinat doar unei anumite piete.

Primele telefoane mobile care vor rula Windows Phone 7 se vor lansa oficial din iarna lui 2010 si vor putea fi achizitionate pe piata europeana inainte de inceperea lui 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea