Stiinta & Tehnologie

#anulat #telefon mobil #nokia wahoo

Au aparut imagini cu Nokia Wahoo

Compania finlandeza Nokia se poate pregati de lansarea unui nou telefon mobil.

Detaliile tehnice despre acest terminal sunt foarte multe, dar nu se stie daca Wahoo va fi anuntat.

Specificatii tehnice

Nokia Wahoo va fi un clamshell , cu tastatura QWERTY care masoara 100 x 52 x 17 mm si cantareste 115 grame. Terminalul are ecran extern de 1,36 inch  cu rezoltuie de 128 x 160 pixeli si 262.000 de culor. Ecranul intern este de 2,2 inch, are rezolutie de 240 x 320 pixeli si 16 milioane de culori.

Modelul Nokia va functiona quad-band pe frecventele de 850/900/1800 si 1900 Mhz, conexiune de date HSDPA, EDGE si A-GPS si dual-band pe HSDPA.

Caracterisitici de mid-ranger

Terminalul are si camera foto de 2 megapixeli cu flash, conectivitate Bluetooth versiunea 2.0 cu A2DP si memorie interna de 80 MB care pot fi marita cu ajutorul unui card microSD.

Telefonul mai are player audio si video, slot pentru mufa de 2,5 mm, taste dedicate player-ului muzical. Totodata, modelul va veni cu serviciul Yahoo! Go preintalat.

In prezent nu se stie daca Nokia Wahoo va vedea lumina zilei. Se prea poate ca acest model sa fie deja anulat, asemenea unui alt model al companiei, terminalul 6650 "Roxy".

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea