Stiinta & Tehnologie

#Distribuitor ATVuri #Echipamente ATV #ATVuri #ATV Pret #ATV Ieftin #ATV CFORCE #ATV 4X4 #CF Moto #ATV CFMoto

ATV CF Moto 4x4 – Alegerea pilotilor de top, la preturi accesibile

CF Moto ATV 4x4 sport-utilitar, prezent intr-o gama larga prin intermediul dealer-ului autorizat ATVROM.ro in colaborare cu atv-cfmoto.ro, inca din prima zi de lansare a cucerit pilotii de top, datorita performantelor standard exceptionale. Iata ce a pregatit impatimitilor sportului extrem!

 

CF Moto CForce 450S destinat categoriei entry-level, un model recreational-utilitar ce se recomanda datorita unei capacitati de maxim doua persoane, cu o buna adaptare in medii cu teren complex datorita unei motorizari monocilindrice, in 4 timpi cu o putere de 32cp si o capacitate de 400cc. Suficient de puternic pentru a-ti permite sa accepti provocarile de orice tip aparute pe traseu, cu o transmisie automata CVT si posiblitatea de a selecta modul de tractiune 2x4 / 4x4 in functie de rulare avand suspensii independente cu brate duble, modelul se califica la capitolul confort si manevrabilitate maxima. Confortabil si usor de pilotat datorita design-ului de dimensiuni reduse, ATV-ul CF Moto ofera performante avantajoase.

Spre deosebire de modelul anterior, CF Moto CForce 520S face parte din categoria vehiculelor cu un singur loc, special adaptat pentru munca sau distractie. Echipat cu o motorizare EFI, Euro 4, monocilindric cu o putere de 39cp si 495cc, modelul face parte din categoria suficient adaptata pentru a oferi o experienta antrenanta.

Alege varianta cu dotari complete, CF Moto X8 un ATV 4x4 proiectat pentru sarcini utilitare variate dar si recreatii off-road, echipat cu un motor cu 2 cilindri in V, cu capacitate de 799.6cc ce dezvolta o forta de 62cp, modelul ATV 4X4 CF Moto X8 are un comportament ireprosabil in fata sarcinilor de orice tip.

Gama atvrom.ro iti pune la dispozitie accesorii atv disponibile intr-un numar ridicat. Alege scuturi protectie atv sau proiectoare atv care iti vor usura sarcinile de zi cu zi. Accesorizeaza-ti vehiculul cu accesorii agricole ajutatoare, precum modelul de Grebla ATV UTV Iron Baltic Quadivator Landscape Rake de inalta rezistenta, cu suprafata powdercoated si latime de lucru utila de 1800mm cu dimensiuni totale de 2200x1800x700 mm, potrivita pentru ATV-uri si UTV-uri de talie mare (800+cc). Plugul ATV UTV Iron Baltic Quadivator Harrow conceput pentru nivelarea diverselor suprafete agricole sau amenajarea de peisaje, realizat din otel heavy-duty powdercoated ofera rezistenta si adaptabilitate la muncile agricole.

Nu pierde din vedere siguranta pilotajului, alege echipamente atv special adaptate activitatilor tale. Casca atv LS2 FF351 ATMOS black yellow cu un raport calitate-pret excelent, constructie durabila si design atractiv reprezinta alegerea ideala pentru curse cu un plus de protectie si siguranta. Modelul de casca atv LS2 MX442 Magma, gloss blue full-face ofera un design spectaculos si siguranta optima in timpul curselor off-road.

Manusile de protectie FOX Airline Rockstar Glove -03234 Black ofera libertate de miscare si stil specific produselor FOX. Noul design adauga confort, durabilitate crescuta, o mai buna respiratie a mainii si caracteristici pe care pilotii FOX le adora. Shift Raid Glove -14611 Black reprezinta varianta alternativa pentru protectie si manevrabilitate in timpul curselor, oferind performante ridicate la un pret accesibil. Cu intarituri la nivelul degetelor acestea ofera o priza facilitata a manetelor.

Viziteaza platforma dedicata iubitorilor CF Moto, intra pe atv-cfmoto.ro si vizioneaza o gama diversificata CF Moto 4x4.

Ai posibilitatea sa vezi LIVE un showroom ATV complet dedicat necesitatilor tale, viziteaza-ne la adresa: la Splaiul Unirii, Nr. 168 in intervalul orar L-V: 9 AM – 6 PM. Avem reprezentanta chiar si in: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

Contacteaza-ne telefonic la 031 805 90 43/mobil 0730 730 726, scrie-ne la adresa de e-mail office@atvrom.ro sau sales@atvrom.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea