Stiinta & Tehnologie

Asus Glaxy7, un posibil rival pentru Samsung Omnia

Taiwanezii de la online dedicata companiei Asus, the Mobile01.com Asus forum, discuta despre modelul denumit "Asus Glaxy7", dupa ce fotografiile-spion cu acest model au aparut pe internet.

Asus Glaxy7 ar putea fi un telefon care, dupa spusele fanilor, va rivaliza cu terminalul Samsung i900 Omnia .

Specificatii tehnice Glaxy7

Userii forumului au postat imagini si posibile specificatii tehnice ale acestui terminal. Atfel, telefonul va functiona atat in retele GSM pe frecvente de 850/900/1800/1900, cat si in cele WCDMA cu frecenta de 900/1900/2100.

Asus Glaxy7 va rula sistemul de operare Microsoft Mobile 6.1 Professional, va avea interfata Glide 1.5 si ecran de 3,5 inch cu rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli si 65.000 de culori. Utilizatorii forumului nu specifica daca ecranul va fi sensibil la atingere sau nu va dispune de aceasta caracteristica.

Asus Glaxy7 va avea camera foto de 5 megapixeli care va putea capta imagini la o rezolutie maxima de 2592 x 1944 pixeli. Camera foto va avea si autofocus si posibil si flash, plus capabilitati de filmari video in formate MPEG4 si H.264.

Prin urmare si-asa deci...

Player-ul media din dotare va suporta fisiere in formate AAC, AMR-NB, AMR-WB, EVRC, QCELP, AAC + + EAAC, MP3, MIDI, PCM si WAV, iar melodiile vor fi stocate pe cei 4 GB de memorie interna.

Telefonul va avea dimensiuni de 115 x 59 x 13,8 mm, carcasa de metal, bila de navigare asemenea BlackBerry-urilor, accelerometru si slot pentru card microSD. In ceea ce priveste conectivitate, Asus Glaxy7 va suporta GPRS, EDGE,3G cu HSDPA, HAUPA, Wi-Fi, iar pentru transfer de date Bluetooth si USB, ambele versiunea 2.0.

Mai mult decat atat, forumistii spun ca anuntul oficial Asus despre acest telefon se va face in luna octombrie a acestui an si terminalul va fi lansat in preajma sarbatorii Craciunului.





Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea