Stiinta & Tehnologie

Astraware si Pazzazz Games lanseaza GTS World Racing

Astraware este un nume pe care l-am mai intalnit de cateva ori in stirile noastre, compania fiind una dintre cele mai mari intre-ale distribuirii de jocuri pentru dispozitivele mobile.

In schimb Pazzazz Games nu este o companie prea cunoscuta, dar ei sunt "vinovatii" pentru crearea celui mai recent joc de curse . Jocul va putea rula pe diferite modele de smartphone-uri si PDA-uri care ruleaza sistemele de operare Windows Mobile Professional, Classic si Standard 2003 si respectiv sistemul de operare Palm.

Continuarea lui GTS Racing Challanger

Cele doua companii au anuntat recent lasarea lui GTS World Racing, care este de fapt o continuare a cunoscutului GTS Racing Challenge. Jocul a fost dezvoltat de catre Pazzazz Games si va fi distribuit de Astraware.

Dar sa vedem despre ce este vorba in acest joc. In primul rand GTS World Racing va avea grafica retro, care a fost special aleasa pentru a da acelasi sentiment ca jocul original.

Jucatorul va putea sa isi aleaga singur masina, apoi va incepe o cursa cronomentrata impotriva unor concurenti puternici. Utilizatorul va ajunge la victorie cu un scor mare de viteza si de cauciuri arse.

Varietatea conteaza

Dar nu ma opresc aici. Doritorii au la dispozitie 64 de piste de curse, in 16 locuri diferite cu 3 feluri de masini in 4 nivele diferite de dificultate care urca de la "Easy" la "Extreme". Pentru antrenamente jucatorul se poate folosi de modul Single player care are la fel de multe locuri, nivele si piste de curse.

Jocul este distribuit de Astrware prin intermediul site-ului propriu, dar descarcarea lui te va costa bani.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea