Stiinta & Tehnologie

#yukon #klondike #clock #spider #pyramid #storm #blackberry #astraware solitaire

Astraware lanseaza Solitaire pentru BlackBerry

Studiourile Astraware si Handmade anunta lansare unui nou joc compatibil cu dispozitivele BlackBerry.

astraware solitaire include o serie de mini-jocuri cunoscute ca Pyramid , Spider, Clock, Klondike si Yukon.

Catacteristici

Astraware Solitaire vine cu o serie de imbunatatiri fata de alte variante ale jocului. Prin urmare, utilizatorii au la dispozitie functii de personalizare a cartilor de joc sau a jocului si chiar a regulilor.

Acum Solitaire dispune si de un layout numit "oglinda" care este ideal in anumite situatii de joc si statistici detaliate pentru jucatorii care prefera sa pastreze scorul partidelor castigate. Mai mult, expertii in Solitaire vor putea sa deschida noi nivele de joc daca ajung la "Podiumul trofeelor de aur". Acesta este un sistem de castig pe care fiecare utilizator il poate activa pe parcusul partidelor normale de joc.

Pentru BlackBerry


Astraware Solitaire este disponibil pentru toate dispozitivele BlackBerry care dispun de trackball, bila de navigatie, dar si pentru modelele BlackBerry Storm. Jocul poate fi descarcat de pe site-ul oficial al producatorului si costa in jur de 30 RON.

"Dintre toate jocurile de solitaire pe care le-am jucat pe dispozitivele mobile , cel de al Astraware e cel mai bun. Dispune de toate variantele de carti si este perfect pentru momentele in care astepti avionul, trenul sau pur si simplu daca iti place solitaire", a declarat Cassidy Lackey, VP al Studiourilor Handmark.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea