Stiinta & Tehnologie

#casco #rca #asigurari #oferte

Asiguratorii auto se intrec in promotii pe timp de criza

Criza economica si marile schimbari prin care trece tara noastra ii afecteaza si pe asiguratorii auto. Astfel ca, din cauza concedierilor, a reducerilor drastice de salarii sau a imposibilitati de a mai plati, multi dintre clientii acestora au incetat sa-si mai reinnoiasca sau au preferat sa nu isi faca deloc asigurarea CASCO .

class ="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/drept/" title="drept">Drept urmare, asiguratorii au cautat sa-si atraga clientii cu diverse oferte si promotii, in functie de tipul autoturismului, de varsta, sexul sau de regiunea in care domiciliaza acestia.

De exemplu, o importanta societate de asigurari ofera pentru orice asigurare RCA incheiata pe 12 luni, o reducere suplimentara de 10%. Aceasta reducere se aplica si in cazul pachetului CASCO-RCA, pentru persoane fizice. In plus, aceeasi companie, ofera pentru pachetul CASCO-RCA pentru care opteaza clientul in luna iulie extinderea acoperirii CASCO in toate tarile membre Carte Verde; iar pentru cei care aleg optiunea de accidente persoane si asistenta rutiera , se ofera gratuit asigurarea de deces din boala, precum si extinderea acestei optiuni in afara Romaniei.

Unii asiguratori accepta si incheierea de contracte pe minim 6 luni si nu pe 12 luni cum era pana acum.

CASCO este o Asigurare facultativa a autoturismului impotriva avariilor accidentale si furtului. CASCO nu tine loc de asigurarea obligatorie (RCA) si se ofera doar masinilor cu varste intre 0 si 8 ani(majoritatea asiguratorilor) sau intre 0 si 12 ani ( la anumiti asiguratori) sau masinilor de colectie.

Cititi mai multe pe Auto.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea