Stiinta & Tehnologie

#blue sport concept #volkswagen #eos

Asa va arata viitorul Volkswagen Eos?

Automarket va prezinta prima ipoteza de design a viitoarei generatii Volkswagen Eos .

Volkswagen lucreaza la viitoarea generatie a lui Eos, care va primi partea frontala de la noul Polo si un design inspirat din noul blue sport concept. Aceste schimbari estetice sunt aplicate in baza liniei noi de design implementate de Walter Da Silva la Volkswagen in 2007. Schimbarea de atitudine a designerilor i-a adus producatorului din Wolfsburg un plus de succes, iar modificarile urmeaza sa fie operate si pe celelalte modele din gama care nu au fost inca alterate.

Aspectul noului Volkswagen Eos a fost modelat in baza lui Compact Coupe Concept, prezentat la Salonul Auto de la Detroit . Conceptul care a debutat la Salonul Auto de la Detroit reprezinta noua linie de design pe care o va adopta constructorul german, care va fi aplicata intr-o oarecare masura si pe noul Eos. Spre deosebire de generatia precedenta, viitorul Eos ar putea fi mai bine proportionat gratie faptului ca acoperisul pliabil din metal are un design nou. Schimbarile operate la nivelul acoperisului pliabil ii vor conferi lui Eos o silueta mai compacta.

Modelul din imagini prezinta o atitudine mai agresiva decat cea a actualei generatii Eos, subliniata de elemente precum pleoapele aplicate blocurilor optice si aspectului inedit al barei de protectie fata. Viitorul Volkswagen Eos a primit si jantele actualului Scirocco R, care i se potrivesc de minune. In ciuda siluetei mai compacte si a modificarilor operate la nivelul acoperisului pliabil, VW Eos isi pastreaza configuratia cu patru locuri.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea