Stiinta & Tehnologie

#editie limitata #aston martin one-77 #imagini oficiale

Asa va arata Aston Martin One-77

Desi a fost prezent la Salonul Auto de Paris, Aston Martin a ales sa arate publicului doar o mica parte din masina. Publicatia olandeza 925.nl a reusit sa intre in posesia primelor imagini oficiale ale modelului si le-a facut publice pentru a opri curiozitatea fanilor.

este produs in editie limitata , de numai 77 de unitati, insa cererea a fost mai mare decat numarul de masini anuntat. Pentru a putea comanda aceasta masina, clientii erau nevoiti sa plateasca un avans de 200.000 de lire iar pretul total de achizitie se ridica la suma de 1.4 milioane de dolari.

Viitorul va fi propulsat de un motor de 7.3 litri V12, construit manual, care produce 700 CP. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3.5 secunde iar viteza de top este estimata la 320 km/h. La realizarea acestor performante exceptionale contribuie si caroseria realizata din aluminium si fibra de carbon.

Aston Martin One-77 va incepe sa fie livrat catre clienti spre sfarsitul anului 2009.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea