Stiinta & Tehnologie

#archibal's adventures #gratuit #pocket pc #windows mobile

Archibald's Adventures disponibil pentru Pocket PC-uri

ong>Rake In Grass, companie dezvoltatoare de jocuri casual pentru PC-uri si Mac, a anuntat lansarea unui joc pentru dispoziticele mobile.

Archibald's Adventures este disponibil pentru Pocket PC -uri si dispozitivele care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile .

Povestea lui Archibal

Jucatorul intra in pielea unui baiat pe nume Archibal care pentru inceput poseda doar un skateboard . Precum se avanseaza in joc, mijloacele de transport vor incepe sa fie si ele tot mai mari si capabile, ajungandu-se pana la vehicole robotice care escaladeaza ziduri si tavane.

Misiunea lui Archie este sa prinda toate formele de viata care au evadat din cauza profesorului Klumpfus. Acestea au scapat in urma unui experiment pe care Klumpfus l-a ratat, iar computerul central i-a inchis pe toti intr-o casa.

Disponibilitate si caracteristici

Jucatorul are la dispozitie 114 nivele, jocuri de puzzle, gamplay nou, masinarii ciudate si grafica buna. Archibal's Adventure este disponibil atat pentru Pocket PC-uri si dispozitivele care ruleaza Windows Mobile, cat si pentru PC-uri si sistemele Mac.

In prezent jocul este gratuit si poate fi descarcat de pe site-ul oficial al producatorului Rake in Grass. In pagina de download de afla si cateva specificatii despre puterea pe care sistemul trebuie sa o aiba pentru a rula jocul.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-12-05
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare