Stiinta & Tehnologie

#netbook #telefon mobil #rezolutie #aquos fulltouch 931sh #japonia

Aquos Fulltouch 931SH, noul mobil pentru japonezi

Terminalul aquos fulltouch 931sh a fost conceput de catre operatorul de telefonie mobila japonez Softbank si producatorul de electronice, Sharp.

Acest telefon este ceva mai special pentru ca rezolutia ecranului este aproape la fel de buna ca a unui netbook, adica un tip de calculator de dimensiuni mici, portabil, dedicat in special navigarii pe internet.

Specificatii tehnice

Aquos Fulltouch 931SH este un terminal in stil slider, adica se deschide prin glisare si are un ecran de 3,8 inch cu o rezolutie de 1024 x 480 pixeli. Rezolutia ecranului unui netbook standard este in prezent de 1024 x 600 pixeli.

Bineinteles ca pe langa aceasta trasatura care il face unic in acest moment, telefonul mai suporta browser web, accelerometru si conectivitate 3G . Camera foto din dotarea lui Aquos este de 5,2 megapixeli cu stabilizatoru de imagine, iar terminalul poseda si un tuner 1-seg, adica Aquos are capabilitati de TV portabil.

Zvonurile legate de Aquos

Nici nu a fost bine anuntat si zvonurile de pe Akihabara vorbesc depre o versiunea mai complexa a lui Aquos, cea cu tastatura QWERTY completa.

Aquos Fulltouch 931SH asa cum ii spune si numele Fulltouch, cu ecran tactil si vine cu aplicatiile si serviciile Yahoo! preintalate deoarece operatorul de telefonie mobila Softbank isi extinde servicul de internet sub brand-ul celor de la Yahoo! Japonia.

Din pacate pentru restul lumii acest telefon nu se va lansa decat pe teritoriul nipon. Telefonul va fi disponibil in patru culori, negru, argintiu, roz fucsia si roz piersica. Pretul lui Aquos Fulltouch 931SH nu este inca cunoscut.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea