Stiinta & Tehnologie

Aproape ideal, Nokia N93i

Trecerea de la un telefon obisnuit (marea majoritate) la N93i necesita o oarecare capacitate de adaptare, asta daca nu cumva iti cumperi un asa dispozitiv doar pentru a fi sunat si a trimite SMS-uri. Experienta Nokia N93i poate fi asemanata cu croaziera dramatica a Titanicului, te plimba prin toate starile posibile si, cand incepi sa-l intelegi si sa-l iubesti, se “scufunda” (te lasa bateria).

Rezerva-ti o zi din viata si descopera tot ce poate telefonul multimedia absolut, Nokia N93i. Asculta muzica, fotografiaza, filmeaza, intra pe Internet, joaca-te si, nu in ultimul rand, comunica! Esti in centrul atentiei. Admirat sau invidiat, nimeni nu poate ramane indiferent in fata ta si a companionului tau ultra-performant.

Foto & Video – pentru artistul din tine

Nokia N93i este inzestrat cu camera foto de 3.2 MP, lentile Carl Zeiss Vario-Tessar cu zoom optic 3x. Comutarea pe modul foto se poate face din meniu sau prin rotirea ecranului TFT ce are si rol de viewfinder. Este oarecum incomoda realizarea fotografiilor deoarece telefonul se tine asemanator cu camerele video si in momentul in care apesi pe butonul de declansare nu prea mai poti sa-l mentii intr-o pozitie stabila. Din aceasta cauza, unele poze vor iesi neclare.

Continuarea in Go4it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea