Stiinta & Tehnologie

#apple #samsung #rim #lg #motorola #sanyo #at&t

Apple, Samsung, RIM, LG, Motorola, Sanyo si AT&T, dati in judecata

ong>Trei dintre principalii dezvoltatori de telefoane mobile in lume, Samsung, LG si Motorola sunt dati in judecata de catre compania SmartPhone Technologies.

In cadrul aceluiasi proces, firma a mai dat in judecata pe Apple, Research in Motion (producatorul BlackBerry), Sanyo si operatorul de telefonie mobila AT&T.

Drepturi de autor


In ultima perioada procesele intre producatorii de telefoane mobile s-au intetit. Dupa ce la inceputul anului Nokia a dat in judecata Apple, compania americana le-a raspuns cu aceeasi moneda, ca de curand producatorul iPhone sa intre in conflict si cu cei de la HTC. Iata ca Apple si numai, Samsung, RIM, LG, Motorola, Sanyo si AT&T se afla in fata unei noi incercari, acestia fiind dati toti in judecata de SmartPhone Technologies, o companie din Texas care nu are nici macar o pagina web. Se pare ca toate companiile parate de SmartPhone Technologies au "furat" tehnologii.

Incepe procesul

Dosarul a fost inaint de catre reprezentantii SmartPhone Tehnologies catre U.S. District Court din Eastern District of Texas. Asa cum era de asteptat, compania asteapta despagubiri financiare substantiale din partea tuturor producatorilor.

Momentan nu se cunoaste pozitia Apple, Samsung, RIM, LG, Motorola, Sanyo sau AT&T. Reprezentantii SmartPhone Technologies au mai declarat ca au fost incalcate un numar mare de brevete, printre care tehnologii de sincronizare de e-mail, conectivitate Bluetooth si altele.
  •   2010-03-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii