Stiinta & Tehnologie

Apple pregateste "iPhone"

Conform unor informaţii publicate de site-urile de specialitate AppleInsider şi ThinkSecret, Apple Computer ar pregăti lansarea, cu ocazia Macworld 2007, a unei game de telefoane mobile proprii, sub denumirea iPhone. Conform celor două site-uri, Apple ar fi comandat deja producţia a 12 milioane de unităţi. Nu se ştiu însă nici caracteristicile tehnice exacte ale noilor telefoane de la Apple, nici preţul acestora.

Conform AppleInsider, telefonul ar putea oferi un player muzical şi ar putea, de asemenea, include o cameră foto digitală de doi megapixeli. Deşi nici compania care va fabrica telefoanele nu este cunoscută, ambele site-uri spun că ar fi vorba despre o companie cu care Apple a mai colaborat şi pană acum.

Primul iPhone ar putea sosi într-o singură versiune de model. Cu toate acestea, analistul Shaw Wu de la American Technology Research a scris luni într-o notă că Apple lucrează deja la un al doilea model care va oferi funcţionalităţi instant messaging.

( continuarea in Chip )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea