Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone 3gs #supraincalzire #32 gb #alb #problema

Apple: iPhone-ul se supraincalzeste de la clima

Cea mai noua problema din agenda Apple este numarul mare de utilizatori de iPhone care se plang pe forumurile companiei ca dispozitivele lor se supraincalzesc.

Problema este prezentata de noul model de iPhone, terminalul 3GS care a fost lansat oficial pe data de 19 iunie 2009 si este disponibil pentru pre-comanda si in Romania.

Simptome

Utilizatorii de iPhone 3GS au scris pe forumul site-ului oficial Apple ca terminalele se supraincalzesc in timpul convorbirilor si ca este imposibil sa mai fie tinute la ureche atunci cand acest fenomen se intampla. O alta problema a noului model este cea a versiunii in alb, de 32 GB, a telefonului Apple. Utilizatorii s-au plans ca dupa incalzire, carcasa devenea roz, iar unii au mentionat ca invelisul de plastic al telefonului dadea semne ca se topeste.

Pe forumul Apple, inginerii companiei au dat urmatoarea explicatie: "atunci cand temperatura interna a telefonului o depaseste pe cea normala , terminalul nu va mai functiona cum trebuie si nu va mai putea fi incarcat, va afisa unele erori sau va avea un semnal slab".

Sfaturi


Totusi, raspunsul Apple la aceasta problema nu este tocmai plauzibil sau multumitor. Reprezentantii companiei au declarat ca modelul se supraincalzeste de la conditiile atmosferice.

Pentru a intari aceasta declaratie ei au mai rugat utilizatorii sa nu lase terminalul in interiorul masinii, unde temperaturile pot varia foarte mult. Apple si-a mai instruit utilizatorii sa inchida terminalul atunci cand acesta se incalzeste si sa nu il foloseasca in lumina solara directa.

Din pacate Apple a ignorat complet plangerile utilizatorilor care au declarat ca terminalul se comporta la fel si atunci cand nu este folosit in masina sau "sub soare".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea