Stiinta & Tehnologie

#concurs #nokia lumnia # aplicatie telefon #appgrade #inlocuire telefon

APPgrade te ajuta sa le spui prietenilor intr-un mod inedit ca e momentul sa isi schimbe telefonul

Tocmai te-ai gandit sa iesi in oras cu prietenii. Dar nu poti sa ii aduni pe toti deoarece cel putin doi dintre ei stii ca au telefoanele inchise pentru ca bateria lor se descarca mereu? Cand ai sarit cu parasuta, ai rugat un prieten sa surprinda momentul dar nu te-ai ales decat cu o poza blurata pentru ca el are un telefon cu o camera foarte slaba?

Lumia 930 te provoaca prin aplicatia APPgrade sa le spui prietenilor tai intr-un mod interactiv, ca toate aceste probleme nu ii afecteaza doar pe ei ci si pe cei din jurul lor.

Cu ajutorul aplicatiei, ii poti surprinde cu un film personalizat pentru fiecare dintre ei. Astfel, ii poti ajuta sa se gandeasca la o schimbare si tu poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 3 telefoane Lumia 930 cu incarcator wireless.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri in aplicatia APPgrade in care vei gasi trei filme care expun principalele motive pentru care telefonul prietenului tau trebuie schimbat: baterie slaba, camera neperformanta sau ecran prea mic. Alege-l pe cel mai potrivit si trimite-l.

Recomandarea ta iti aduce o sansa in plus in concurs iar prietenul tau va primi filmul personalizat conform profilului sau de Facebook. Intrigant, nu-i asa? Cu cat trimiti mai multe filme prietenilor, sansele tale de castig cresc!

In plus, poti comanda telefonul Lumia 930 direct din aplicatie, prin magazinul online eMAG.ro, beneficiind de un cadou garantat: o baterie externa universala.

Gasesti toate detaliile campaniei si regulamentul concursului in cadrul aplicatiei APPgrade Lumia 930.

Advertorial

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea