Stiinta & Tehnologie

#parinti #copii #smartphone #copii neascultatori #aplicatie smartphone #aplicatie-pedeapsa

Aplicatia-pedeapsa. Iata ce a inventat o mama suparata pe fiul ei!

Vin vremuri grele pentru adolescentii care ignora apelurile parintilor primite pe telefon. Suparata pe fiul ei adolescent, o americanca din Houston, Texas a inventat o aplicatie pentru smartphone care l-a potolit rapid pe copilul rebel. Iata cum poti pedepsi copilul printr-o simpla apasare de buton!

O noua aplicatie pentru smartphone tinde sa faca ravagii printre adolescentii care nu raspund imediat apelurilor telefonice de la parinti. Satula ca telefoanele ei sa fie ignorate de catre fiul ei, aflat la varsta adolescentei, Susan Standifird a dezvoltat, impreuna cu cativa specialisti, o aplicatie care sa blocheze total smartphone-ul fiului ei.

"Am discutat cu el despre acesta problema, dar intre timp m-am apucat sa invat cum se dezvolta o aplicatie. Am angajat si cativa specialisti si am creat Ignore No More", a explicat Susan.

Aplicatia "Ignore No More" blocheaza automat telefoanele copiilor neascultatori, iar deblocarea este posibila numai cu un cod introdus de parinte. Susan Standifird sustine ca de la initierea aplicatiei nu mai intampina probleme in a comunica dupa bunul plac cu fiul ei.

Sursa foto: metro.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea