Stiinta & Tehnologie

# aplicatii speciale #aplicatii mobil #aplicatii telefon #4g #athos

Aplicatia care iti transforma telefonul intr-o "fortareata" invincibila

Cu siguranta iti amintesti de filmele de actiune in care actorii principali comunicau prin dispozitive SF, imposibil de interceptat sau transmiteau informatii criptate care pareau o simpla insiruire de cifre si litere fara noima. Ei bine, viitorul incepe astazi cu aplicatiile dezvoltate de unul dintre gigantii din domeniul serviciilor digitale.

Atos, prin brandul său de tehnologie Bull, a lansat Hoox pentru misiuni, o solutie speciala de comunicare 4G/LTE pentru trupele de interventie. Aceasta inglobeaza inalta tehnologie in dispozitive aparent obisnuite, de tipul smartphoanelor. Astfel,rețeaua 4G permite forțelor de securitate și celor de intervenție să trimită date confidențiale în timp real, pe parcursul misiunilor, inclusiv imagini, clipuri video, chiar și geolocații.

Practic, Hook asigura o protectie completa a datelor, intr-o era a vulnerabilitatii tehnologice. Hoox Smartphone este o gama ce ruleaza cu sistem de operare Android, Hoox Hub este o unitate portabilă de dimensiunile unui smartphone, unică pe piață, ce permite accesul la trei canale de comunicare: rețele publice 4G, rețele private 4G și canal de comunicare direct între unitățile forțelor de intervenție.

Hoox LTE Bubble este un modul care generează o rețea privată 4G ce asigură un nivel ridicat de confidențialitate. Astfel, comunicarea este securizată total: cu protecție împotriva interceptărilor, comunicații criptate (date, voce  și locații) și infrastructură sigură.

Foto: Shutterstock

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea