Stiinta & Tehnologie

#Field Agent #iOS #smartphone #android #aplicatie

Aplicatia care iti ofera bani, si in Romania!

Field Agent, aplicatia care te plateste, va fi disponibila de luna aceasta si in Romania. Astfel, orice detinator de smartphone va putea sa isi descarce aplicatia si, cu un card bancar, va putea primi si bani ca utilizator.

Misiunile "agentului de teren" constau in minichestionare la care trebuie sa raspunda din magazin sau din fotoliul de acasa. Sau, atunci cand merge in magazine pentru a face cumparaturile obisnuite, trebuie sa fotografieze prin intermediul aplicatiei produse din magazin.

Sursa foto: slashingthedebt.com

Efortul sau va fi remunerat, scrie Mediafax, cu sume incepand de la cativa euro la cateva sute, in functie de numarul provocarilor pe care fiecare utilizator decide sa le accepte sau nu.

Sursa foto: cnet.com

Informatiile vor fi folosite mai departe de catre comercianti si producatori, care in acest fel pot verifica corectitudinea preturilor produselor de pe raft, stocul disponibil si alte informatii necesare pentru a imbunatati calitatea actului comercial.

Aplicatia, disponibila pentru utilizatorii de Android si de iOS, poate fi descarcata gratuit de orice persoana care are peste 18 ani si care detine un smartphone. Utilizatorii vor fi anuntati atunci cand sunt disponibile "misiuni" in apropierea zonei in care se afla, mai scrie Mediafax.

Sursa foto: pinterest.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea