Stiinta & Tehnologie

#BE Smart #aplicatie preturi mici #aplicatie cumparaturi #aplicatie

Aplicatia care iti gaseste cele mai bune preturi la magazinele din cartierul tau

Cine nu isi doreste sa gaseasca cel mai bun pret chiar si cand vine vorba despre cumparaturi facute chiar la magazinele de cartier? Doi elevi din Galati au inventat o aplicatie care te va ajuta sa identifici magazinul din apropiere cu cele mai mici preturi.

Eduard Dimitriu si Mihai Darie sunt elevi la Liceul "Dunarea" din Galati. Cei doi tineri au creat aplicatia "BE Smart", care iti indica buticul sau magazinul care are cel mai mic pret la un produs cerut si iti deschide o harta pentru a-ti arata cu precizie unde este acesta amplasat, scrie adevarul.ro.

"Evident, utilizatorul trebuie sa specifice atunci cand da cautare dupa un produs raza pe care trebuie sa fie cuprinse magazinele care au oferte", a explicat Mihai Darie.

O conditie esentiala, insa, este ca patronii magazinelor mari, dar in special ai celor de cartier, mai mici si mai greu de gasit, sa introduca in niste rubrici presetate preturi pentru o gama cat mai larga de produse.

Aplicatia este in acest moment in probe si ar putea fi extinsa la nivel national, daca tinerii vor gasi parteneri care sa-i sprijine financiar.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea