Stiinta & Tehnologie

# pplkpr # aplicatie prieteni #aplicatii telefon #smartphone #prieteni

Aplicatia care iti da de gol falsii prieteni

Iti vine sa crezi sau nu, tehnologia te ajuta mai nou sa iti dai seama care sunt persoanele din viata ta cu o influenta negativa. Este vorba despre aplicatia Pplkpr, pronuntata "People Keeper", capabila sa iti identifice prietenii toxici, in functie de raspunsul tau emotional la contactul cu cei din jur.

Pplkpr nu face decat sa iti listeze prietenii de pe Facebook si sa te ajute sa afli cum te simti cu adevarat in prezenta lor. Aplicatia se conecteaza la un dispozitiv de monitorizare a ritmului cardiac, astfel incat sa estimeze cat de relaxat sau tensionat esti intr-o anumita relatie de prietenie.

De pilda, daca iesi la o cafea cu un amic, iar Pplkpr inregistreaza stari emotionale negative, te va avertiza ca acest prieten iti provoaca anxietate. Daca acelasi lucru se intampla de fiecare data cand va intalniti, aplicatia va concluziona ca acest amic are o influenta toxica asupra ta.


Interesant este ca Pplkpr intercepteaza si trairile pozitive, cum ar fi entuziasmul sau excitatia. Pe baza schimbarilor petrecute in starile tale emotionale, iti vei putea da seama in timp care sunt prietenii care te incarca pozitiv si care sunt acei amici cu o influenta negativa asupra ta.

Poti descarca aplicatia Pplkpr compatibila cu sistemul de operare iOS gratuit de pe iTunes.

Foto:dirtyandthirty.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea