Stiinta & Tehnologie

Aparitie noua BlackBerry

Producatorul Research In Motion , care produce cunoscutele aparate BlackBerry a anuntat ultimul produs al seriei, de data aceasta a fost lansat un aparat capabil sa functioneze pe retelele clasice GSM dar in acelasi timp , poate functiona si Wi-Fi in price standard ar fi.

BlackBerry 8820, face parte din seria lansata in ultima vreme care inglobeaza o multime de functii multimedia , la fel ca un Iphone sau telefon Nokia de ultima generatie, poate reda filme, face poze, si se poate asculta muzica, reprezentantii RIM, au declarat ca nu sunt ingrijorati de Iphonesi ca nu il considera un contracandidat direct.

Si din punctul nostru de vedere BlackBerry nu concureaza foarte direct cu Iphone, el se adreseaza unui alt segment-celui de business, pe care deja l-a cucerit, mai are sa intre pe piata retail obisnuita, si se pare ca prin ultimele adaugiri multimedia va avea si succes in viitorul apropat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea