Stiinta & Tehnologie

#nokia aeon #echelon conspiracy #prototip #telefon mobil

Apare Nokia Aeon in filmul Echelon Conspiracy?

Nu este prima data cand Nokia isi face reclama la anumite telefoane prin diferite pelicule de la Hollywood sau videoclipuri muzicale.

Se pare ca un prototip aproape uitat de la Nokia, Aeon, apare in filmul Echelon Conspiracy.

Detalii GZT60


Terminalul din film se numeste GZT 650 si se aseamana foarte mult cu Nokia Aeon. In ambele cazuri telefoanele au o parte frontala complet sensibila la atingere, iar ecranul si portiunea tastaturii sunt delimitate de o banda metalica.

Intr-o secventa din film se prezinta si cateva caracterisitici alte telefonului, pe partea tactila fiind afisate cateva meniuri de mesagerie, e-mail, cautare, calendar, windget de starea vremii , un browser web si setari. Cand Nokia Aeon a fost pentru prima data aratat publicului, lista de specificatii tehnice ale telefonului era si ea foarte asemanatoate cu cea a modelului din film.

Batman avea Nokia

In urma cu cateva luni cand Nokia 5800 XpressMusic era doar un zvon, telefonul a aparut in filmul The Dark Knight care il avea in distributie pe Christian Bale in rolul lui Batman.

Daca telefonul GZT60 este de fapt un terminal Nokia, acest lucru nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Prin urmare este foarte posibil ca aparitia din echelon conspiracy sa fie aceeasi strategie de promovare a unui nou model al companiei finlandeze.

Trailer-ul filmului Echelon Conspiracy 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea