Stiinta & Tehnologie

#htc leo #touch pro3 #windows mobile #touch hd2

Apar noi detalii si imagini cu HTC Leo

Unul din cele mai in voga terminale de la ora actuala este HTC Leo , telefonul neanuntat oficial de compania taiwaneza, dar care si-a facut repetate aparitii pe Internet.

Initial se credea ca HTC Leo este de fapt HTC Touch Pro3 , dar de curand s-a ajuns la concluzia ca prototipul este de fapt HTC Touch HD2 .

Mai multe detalii tehnice

Odata cu noile imagini, pe Internet au aparut si un set de specificatii tehnice ale lui HTC Leo. Totodata au inceput sa apara si o serie de zvonuri referitoare la anuntarea oficiala a telefonului care se pare ar putea avea loc odata cu lansarea noului sistem de operare Microsoft pentru mobile, Windows Mobile 6.5 .

Pe langa sistemul de operare Windows Mobile si procesorul de 1 Ghz, un Qualcomm MSM 8250, noul HTC mai dispune de un ecran sensibil la atingere care masoara 4,3 inch si are rezolutie de 480 x 800 px si afiseaza 65.000 de culori. Modelul care masoara doar 11 mm grosime are de 512 MB memorie ROM si 320 MB memorie RAM si vine cu slot pentru card microSD. Memoria interna a telefonului este de 200 MB si marirea spatiului se poate face pana la maxim 32 GB.

Alte detalii


La capitolul conectivitate HTC Leo se prezinta foarte bine. Primele informatii mentionau un slot pentru mufa standard de 3,5 mm, Bluetooth 2.1, 3G cu HSDPA, Wi-Fi, recentor GPS cu functii aGPS, busola digitala, iar acum aceste detalii au fost confirmate.

Totusi, initial se credea ca HTC Leo dispune de un senzor foto de 8 MP cu autofocus si flash LED. Informatia a fost rectificata si prezinta un obiectiv de 5 MP cu autofocus si flash LED dublu. Din pacate, in continuare nu se cunoaste data oficiala a prezentarii telefonului mobil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea