Stiinta & Tehnologie

#android #spica #galaxy light #samsung

Apar noi detalii despre Samsung I5700 Spica

ong>Primele informatii referitoare la Samsung class ="xirtireh" href="http://www.acasa.ro/ spica " title="spica">Spica au aparut in luna septembrie 2009, iar modelul era cunoscut atunci sub numele de Samsung Galaxy Lite.

Se pare ca producatorul coreean de telefoane mobile pregateste lansarea pe piata a modelului in noiembrie 2009.

Specificatii tehnice

Samsung Spica este un terminal ceva mai compact decat modelul original, acesta masurand 111,5 x 52,6 x 12,9 mm, dar altfel, telefonul dispune de un ecran de 3 inch si rezolutia WQVGA de 480 x 270 px. Modelul va fi compatibil cu retele HSDPA si va rula sistemul de operare, Android ( Donut ).

Specificatiile tehnice ale lui Spica sunt asemanatoare cu ale prototipului Bigfoot, terminal care a ajuns pe Internet in aceelasi timp cu Galaxy Lite. Spica va dispune de o camera foto de doar 3 MP cu autofocus, 100 MB memorie interna si slot pentru card compatibil microSD, iar telefonul va avea o baterie standard de 1500 mAh. Totodata, Samsung Spica va avea conectivitate Wi-fi, Bleutooth si USB 2.0, va avea receptor GPS, busola digitala, functii aGPS si accelerometru cu senzori de auto-rotatie.

Alte detalii

Procesorul noului telefon mobil este la fel de puternic ca a lui Samsung Omnia II , un model de 800 Mhz. Totodata, terminalul va veni cu interfata de utilizator proprietara Samsung, TouchWiz.

Desi nu se stie data exacta a lansarii lui, se preconizeaza ca Samsung Spica va fi disponibil pe piata europeana din luna noiembrie 2009, iar pretul terminalului nu va depasi suma de 350 de euro.
  •   2009-10-09
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare