Stiinta & Tehnologie

Apar detaliile despre un nou BlackBerry

De cand BlackBerry Bold a fost anuntat, compania Research in Motion nu a mai facut mare valva cu alte modele de ale ei, desi uneori mai auzim ba de BlackBerry Thunder, ba de clamshell-ul KickStart.

Iata ca recent companiei iau scapat pe internet detalii despre un nou model, BlackBerry Javelin, terminal care arata mai mult decat promitator.

Detalii noi

Saptamanile trecute au marcat intarea in cercul www a primelor informatii despre BlackBerry Javelin, dar acestea erau mut prea putine pentru a constitui stiri care sa atraga atentia. Dar odata cu aparitia catorva imagini " classified ", povestea se schimba.

Dar sa trecem direct la detaliile despre Javelin. Noul BlackBerry va avea un procesor mult mai rapid de 512 MHz si memorie incorporata de 256 MB, adica mai mult spatiu pentru aplicatii, plus un slot microSD Hot-swap.

Mai mult...

Dar pe langa aceste detalii avem de-aface cu un ecran de rezolutie HVGA+ de 480 x 360 pixeli. BlackBerry Javelin va fi primul dispozitiv al companiei Research in Motion care are camera de 3,2 megapixeli si dispune de autofocus. Am spera sa aiba si flash, dar din imaginile puse la dispozitia noastra, se prea poate ca Javalin sa nu dispuna de asa ceva.

Tot din imagini mai deducem ca terminalul are MP3-player incoportat, latura dreapta avand prezenta butoanele de volum, iar tot aici gasim si slotul micro USB pentru transfer de date care are si functia de incarcator. Tot din imagini putem vedea ca acest BlackBerry isi pastreaza bila de navigare asemenea primelor modele ale celor de la RIM.

Ce nu trebuie sa uitam este faptul ca acest BlackBerry, chiar daca nu are 3G, vine cu Wi-Fi si capabilitati GPS. Bineinteles ca detalii despre cand va fi anuntat sau cat ar putea costa, nu exista. Dar povestea nu se termina aici. Asteptam continuarea...






Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea